Rinse the pork loin under running water and dry with a paper towel. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Свиную корейку промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Sprinkle the meat with salt, pepper and your favorite seasonings and rub on both sides. Add vegetable oil and grate again. Leave to marinate for 10-15 minutes.
Посыпьте мясо солью, перцем и любимыми приправами, натрите с обеих сторон. Добавьте растительное масло и снова натрите. Оставьте мариноваться на 10-15 минут.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Place the marinated steak in the pan and fry for 3-4 minutes on both sides.
Раскалите сковороду с небольшим количеством растительного масла. Выложите маринованный стейк на сковороду и обжаривайте 3-4 минуты с обеих сторон.
Add butter to the released juice of almost cooked meat. Pour the resulting sauce over the steak for 1-2 minutes.
К выделившемуся соку уже почти готового мяса добавьте сливочное масло. Получившимся соусом поливайте стейк в течение 1-2 минут.
To make sure that the steak is ready, make a cut - the color of the juice should be clear, without blood or ichor.
Чтобы убедиться, что стейк готов, сделайте надрез – цвет сока должен быть прозрачным, без крови и сукровицы.
You can prepare your favorite sauce for the meat - for example, honey mustard or tomato and cut up a salad of fresh vegetables and herbs. Place everything on a plate, pour a glass of good red wine and enjoy your dinner. Bon appetit!
К мясу можно приготовить любимый соус – например, медово-горчичный или томатный и нарезать салат из свежих овощей с зеленью. Выложить все на тарелку, налить бокал хорошего красного вина и наслаждаться ужином. Приятного аппетита!