Set the pan to heat up. Remove shells from shrimp. Pour the required amount of oil and soy sauce into small containers. Cut the cheese into thin strips.
Поставьте сковороду разогреваться. Креветки очистите от панцирей. Разлейте необходимое количество масла и соевого соуса в небольшие емкости. Нарежьте сыр тонкой соломкой.
Melt the butter in a frying pan. Crush the garlic clove and place it in the oil for 1-2 minutes to release the flavor. Fry shrimp in oil for 1-2 minutes. Remove cooked shrimp from heat.
Растопите сливочное масло на сковороде. Раздавите зубчик чеснока и отправьте на 1-2 минуты в масло, чтобы он отдал вкус. Обжарьте на масле креветки в течение 1-2 минут. Снимите готовые креветки с огня.
Make a gas station. In a separate container, mix vegetable oil, soy sauce, salt and lemon juice.
Сделайте заправку. В отдельной емкости смешайте растительное масло, соевый соус, соль и лимонный сок.
Assemble the salad. Place the ingredients on a plate in the following order: arugula, cherry tomatoes (you can place them whole or cut in half), shrimp, dressing, cheese strips.
Соберите салат. В тарелку выложите ингредиенты в последовательности: руккола, томаты черри (можете выложить их целыми или разрезанными пополам), креветки, заправка, сыр соломкой.
Place lemon wedges on the edge of the plate. You can supplement the serving with sprigs of herbs. Bon appetit!
Положите на край тарелки дольки лимона. Можно дополнить подачу веточками зелени. Приятного аппетита!