Check all the necessary ingredients, wash the pumpkin, dry it and remove the peel and seeds, cut it into portions, prepare the work surface, preheat the oven to 180°C.
Проверьте все необходимые ингредиенты, тыкву помойте, просушите и очистите от кожуры и семян, нарежьте на порционные кусочки, подготовьте рабочую поверхность, разогрейте духовку до 180°С.
Line a baking dish with foil. Place pumpkin pieces on top.
Форму для запекания выстелите фольгой. Сверху уложите кусочки тыквы.
Pack the pumpkin in foil.
Упакуйте тыкву в фольгу.
Bake the pumpkin in the oven for 15-20 minutes.
Выпекайте тыкву в духовке в течение 15-20 минут.
Then place the semi-finished pumpkin on a baking sheet lined with baking paper. Sprinkle pumpkin with sugar.
Затем полуготовую тыкву выложите на противень, выстеленный бумагой для запекания. Посыпьте тыкву сахаром.
Bake the pumpkin until done, 5-7 minutes.
Запекайте тыкву до готовности в течение 5-7 минут.
Place pumpkin, baguette slices and cheese on serving plates.
Выложите на порционные тарелки тыкву, кусочки багета и сыр.