Wash the chicken fillet and remove excess. Wash the avocado. To roll the roll, prepare a special mat.
Помойте филе курицы и уберите лишнее. Вымойте авокадо. Для скручивания ролла подготовьте специальную циновку.
Rice should be washed thoroughly before cooking. Cook according to package instructions until done.
Рис перед варкой следует тщательно промыть. Варите согласно инструкции на упаковке до готовности.
Prepare chicken fillet. Cook the meat for 25-30 minutes after the water boils. Cool.
Приготовьте филе курицы. Варите мясо 25-30 минут после того, как закипит вода. Остудите.
Cut the avocado into sticks.
Порежьте авокадо на брусочки.
Cut chicken fillet into strips.
Нажежьте филе курицы полосками.
Spread the mat; it will curl up. Place nori on top with the short edge facing you. Iron the rice 10 cm from the bottom edge. Flatten the rice a little with your fingers.
Расстелите циновку, она будет закручиваться наверх. Сверху положите нори коротким краем к себе. Выгладывайте рис, отсупив 10 см от нижнего края. Рис немного примните пальцами.
Place the chicken on the short edge of the rice and the avocado on it. Top the avocado with cream cheese.
На короткий край риса выложите курицу, на нее авокадо. Поверх авокадо – сливочный сыр.
Roll the roll. Try to make it denser so that the rice adheres to the filling.
Скрутите ролл. Постарайтесь сделать его плотнее, чтобы рис схватился с начинкой.
Roll the roll until the end, moistening the edge of the nori sheet without filling with water. Remove any jagged edges. Wet the knife and cut the roll. Bon appetit!
Скрутите ролл до конца, смочив водой край листа нори без начинки. Удалите неровные края. Смочите нож и нарежьте ролл. Приятного аппетита!
The dish will be more piquant if you replace boiled chicken with smoked chicken.
Блюдо будет более пикантным, если заменить вареную курицу капченой.