Prepare all the ingredients and a mat for making the rolls.
Подготовьте все ингредиенты и циновку для приготовлени роллов.
Prepare the rice. Rinse until the water runs clear. Cook according to package instructions.
Подготовьте рис. Промывайте до тех пор, пока вода не будет прозрачной. Сварите согласно инструкции на упаковке.
Take a saucepan and boil water. Place the shrimp in the pan and cook for 2-3 minutes. Once the shrimp have cooled, remove the shells.
Возьмите кастрюлю и вскипятите воду. Отправьте в кастрюлю креветки и варите 2-3 минуты. Когда креветки остынут, снимите панцири.
Unroll the mat in front of you. Place the nori with the short side facing you. Place the rice, leaving 10 centimeters from the bottom of the nori. Press the cereal a little with your fingers.
Разверните перед собой циновку. Нори расположите к себе короткой стороной. Выложите рис, отступая 10 сантиметров от низа нори. Немного примните крупу пальцами.
Then place the cheese along the short edge of the rice and the shrimp on it.
После по короткому краю риса выложите сыр, а на него – креветки.
Roll the roll tightly.
Плотно скрутите ролл.
Moisten the edge of the nori with water. Roll the roll. Cut off uneven edges. Cut the finished roll into small portions.
Край нори смочите водой. Скрутите ролл. Неровные края срежьте. Готовый ролл нарежьте небольшими порциями.
Serve on a wooden board with wasabi, soy sauce and ginger.
Подавайте на деревянной доске с васаби, соевым соусом и имбирем.