Boil chicken fillet in salted water in advance and cool. Drain the marinade from the canned pineapple and corn and have the rest of the ingredients ready on the table for easy access.
Заранее отварите в подсоленной воде куриное филе, остудите. Слейте маринад консервированных ананасов и кукурузы, подготовьте остальные продукты на столе для удобства.
Cut the boiled and cooled chicken fillet into arbitrary pieces.
Порежьте на произвольные кусочки отваренное и остывшее куриное филе.
Place chicken pieces and slightly chopped walnuts in a deep container.
В глубокую емкость выложите куски курицы и немного порубленный грецкий орех.
Add pineapples, corn and mayonnaise.
Добавьте ананасы, кукурузу и майонез.
Grate the cheese on a coarse or fine grater and add to the salad. Add salt and pepper to taste and mix thoroughly.
Сыр натрите на крупной или мелкой терке, добавьте к салату. Посолите, поперчите по вкусу и тщательно перемешайте.
For serving options, you can use small deep salad bowls, or flat plates on which the salad can be placed simply with a spoon or using a salad form. Bon appetit!
В вариантах сервировки можете использовать маленькие глубокие салатницы, либо плоские тарелки, на которые салат можно выложить просто ложкой или с помощью формы для саталов. Приятного аппетита!