Wash all salad vegetables well.
Хорошо промойте все овощи для салата.
Be sure to sterilize the containers in which you will preserve the product. Place it in a preheated oven at 110C for 20 minutes.
Обязательно нужно простерелизовать посуду, в которой будете консервировать заготовку. Отправьте её в разогретую духовку до 110С градусов на 20 минут.
Chop cucumbers, dill, garlic and onion. It is better to cut cucumbers into slices - this is the most convenient way. Add dill, salt, sugar and pour boiling water. Let everything stand for 10 minutes.
Измельчите огурцы, укроп, чеснок и лук. Огурцы лучше порезать слайсами — так удобнее всего. Добавьте укроп, соль, сахар и залейте кипяток. Пусть все постоит минут 10.
Pour brine over cucumbers and onions in a sterilized jar and close with a lid.
Залейте огурцы с луком рассолом в стерилизованной банке и закройте крышкой.