Boil the beets in their skins. We recommend placing the beets in already boiling water and adding a little vegetable oil to it. Thanks to these simple steps, the beets will cook faster. Prepare the remaining ingredients.
Отварите свеклу в кожуре. Рекомендуем помещать свеклу в уже кипящую воду и добавить к ней немного растительного масла. Благодаря этим простым действиям свекла сварится быстрее. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the beets on a coarse grater.
Натрите свеклу на крупной терке.
Grind the dried fruits.
Измельчите сухофрукты.
Combine all products in a deep bowl.
Соедините все продукты в глубокой миске.
Add sour cream, salt and pepper to taste. Mix everything well.
Добавьте сметану, соль и перец по вкусу. Хорошо все перемешайте.
Place the resulting salad in a serving container and garnish with dried fruits.
Выложите получившейся салат в емкость для подачи и украсьте сухофруктами.
Serve the salad to guests in portions as a first course before the feast. Brown bread makes a good company for beet salad. The salad can be served at any time of the year. It is quite filling and at the same time light.
Подайте салат гостям порционно в качестве первого блюда перед застольем. Хорошую компанию свекольному салату составит черных хлеб. Салат можно подавать в любое время года. Он достаточно сытный и в то же время легкий.