Wash the cucumbers and dill thoroughly, peel the garlic.
Тщательно промойте огурцы укроп, очистите чеснок.
Sterilize the jar with a lid in the oven: place the jar with the lid in a preheated oven at 110C degrees for 20 minutes.
Простерилизуйте банку с крышкой в духовке: поставьте банку с крышкой в разогретую духовку до 110С градусов на 20 минут.
Cut the cucumbers into slices, chop the dill and garlic. Place everything in a bowl, add spices and mustard. Pour boiling water over and leave to marinate for 3 hours. Stir the cucumbers every 30 minutes.
Нарежьте огурцы на слайсы, измельчите укроп и чеснок. Положите все в миску, добавьте специи и горчицу. Залейте кипятком и оставьте мариноваться на 3 часа. Перемешивайте огурцы каждые 30 минут.
Pour the mixture into a sterilized jar and seal.
Перелейте смесь в стерилизованную банку и закройте.