Prepare all the necessary ingredients. Rinse the celery and herbs well, cut the lemon into slices, and remove the tuna from the can.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Сельдерей и зелень хорошо промойте, лимон нарежьте на дольки, извлеките из банки тунца.
Cut the celery into slices and the onion into half rings.
Сельдерей нарежьте ломтиками, а лук полукольцами.
Cut the olives in half, chop the garlic.
Маслины разрежьте пополам, нарубите чеснок.
Place celery in mixing bowl
Переместите сельдерей в емкость для смешивания ингредиентов
Add onions, olives and garlic to bowl
Добавьте в миску лук, маслины и чеснок
Add the tuna last.
В последнюю очередь добавьте тунец.
Use mayonnaise to dress the salad. Add it to the bowl and mix everything thoroughly. Also don't forget about salt and pepper.
Для заправки салата используйте майонез. Добавьте его в миску и все тщательно перемешайте. Также не забудьте про соль и перец.
Place the resulting salad on a flat plate, sprinkle with lemon before serving and garnish with finely chopped dill.
Получившийся салат переложите на плоскую тарелку, сбрызните лимоном перед подачей и украсьте мелко нашинкованным укропом.
You can serve this salad at any time of the day. We recommend starting your morning with it. You can add a couple of slices of whole grain bread and aromatic green tea to this breakfast. Let this dish give you strength and mood for the whole day!
Подать такой салат можно в любое время суток. Мы рекомендуем начинать с него утро. К такому завтраку можно добавить пару ломтиков цельнозернового хлеба и ароматный зеленый чай. Пусть это блюдо подарит вам силы и настроение на весь день!