Prepare all the necessary ingredients. Wash the Chinese cabbage well and remove any yellowed leaves. Boil the eggs until fully cooked and let them cool.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Пекинскую капусту хорошо помойте, удалите пожелтевшие листья. Яйца сварите до полной готовности и дайте им остудиться.
Chop the Chinese cabbage.
Нарежьте пекинскую капусту.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Divide the egg into neat slices, as shown in the photo.
Яйцо поделите на аккуратные ломтики, как показано на фото.
Layer the salad. First cabbage leaves, then onions, tomatoes, tuna and eggs. Salt and pepper to taste.
Салат выложите слоями. Сначала листья капусты, затем лук, помидоры, тунец и яйца. Солим и перчим по вкусу.
Before serving, decorate the resulting salad with dill and pour olive oil.
Получившийся салат перед подачей украшаем укропом, поливаем оливковым маслом.
The salad will look great in an oblong plate. You can replace the tuna with chicken, turkey, ham or any other ingredient you like. Don’t be afraid to experiment and surprise your loved ones with new variations of your favorite salad.
Салат будет отлично смотреться в продолговатой тарелке. Вы можете заменить тунец курицей, индейкой, ветчиной или любым другим компонентом по вашему вкусу. Не бойтесь экспериментировать и удивлять близких новыми вариациями любимого салата.