Wash and cook the beets for 45-50 minutes, cool them, and peel the garlic. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Вымойте и поставьте вариться свеклу в течение 45-50 минут, охладите ее, почистите чеснок. Отмерьте нужное количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите на крупной терке сыр.
Also grate the pre-boiled and peeled beets on a coarse grater.
Также на крупной терке натрите предварительно отваренную и очищенную свеклу.
Finely chop the garlic.
Мелко порубите чеснок.
Add garlic, cheese, mayonnaise to the grated beets and mix thoroughly.
К натертой свекле добавьте чеснок, сыр, майонез и тщательно перемешайте.
The appetizer can be served with a slice of whole grain bread, garnished with a sprig of fresh herbs and garlic. The beets themselves can be decorated with chopped walnuts and fresh herbs - this will not only become a beautiful accent, but will also give the appetizer an even richer taste and aroma.
Закуску можно подать с кусочком цельнозернового хлеба, украшенного веточкой свежей зелени и чесноком. Саму же свеклу можно украсить измельченным грецким орехом и свежей зеленью – это станет не только красивым акцентом, но и придаст закуске еще более насыщенный вкус и аромат.