Remove the butter from the refrigerator in advance.
Заранее достаньте масло из холодильника.
Place 150 grams of cookies in a plastic bag and roll out with a rolling pin to uniform fine crumbs.
150 грамм печенья положите в целлофановый пакет и раскатайте скалкой до однородной мелкой крошки.
In a deep bowl, mix cookies with soft butter.
В глубокой миске смешайте печенье с мягким сливочным маслом.
Gradually add condensed milk. Knead the sweet dough.
Постепенно вливайте сгущенное молоко. Замесите сладкое тесто.
Add cinnamon and knead the dough until the chocolate mass is smooth.
Всыпьте корицу и замесите тесто до однородной шоколадной массы.
Use your hands to break up the remaining cookies and drop large pieces into the dough.
Руками ломайте оставшееся печенье и крупными кусочками бросайте в тесто.
Place the finished chocolate mass on cling film.
Готовую шоколадную массу выложите на пищевую пленку.
Form into a sausage. Place the finished sausage in the refrigerator for at least 2 hours, preferably overnight.
Сформируйте колбаску. Готовую колбаску уберите в холодильник минимум на 2 часа, лучше на ночь.
Using a sharp knife, cut the finished sausage, sprinkle with powdered sugar and garnish with mint.
Острым ножом нарежьте готовую колбаску, посыпьте сахарной пудрой и украсьте мятой.
Give the chocolate mass an interesting shape. Line any baking or cookie pan, such as a star shape, with cling film. When the mixture has hardened, sprinkle powdered sugar on top and decorate with nuts.
Придайте шоколадной массе интересную форму. Выстелите пищевой пленкой любую форму для выпечки или для печенья, к примеру в виде звезды. Когда масса застынет, посыпьте сверху сахарной пудрой и украсьте орехами.