Check the necessary ingredients, wash the vegetables, prepare the work surface.
Проверьте необходимые ингредиенты, овощи помойте, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the onion finely or cut into half rings.
Репчатый лук порубите мелко или нарежьте полукольцами.
Cut the tomatoes into four parts.
Помидоры разрежьте на четыре части.
Cut the bell pepper into thin strips.
Болгарский перец нарежьте тонкой соломкой.
Heat a saucepan with vegetable oil. Add onion.
Разогрейте сотейник с растительным маслом. Выложите лук.
Add pepper.
Добавьте перец.
Add tomatoes and simmer for 5-7 minutes.
Добавьте помидоры и тушите 5-7 минут.
Add tomato paste and 1 liter of warm water to the vegetables. Cook the soup for 15-17 minutes.
Добавьте к овощам томатную пасту и 1 л теплой воды. Варите суп в течение 15-17 минут.
Blend the soup with a blender until smooth.
Взбейте суп блендером до однородности.
Pour the soup into serving bowls. Place pieces of baguette toasted in a dry frying pan, grated cheese and fresh herbs on top.
Разлейте суп по порционным тарелкам. Сверху выложите кусочки подсушенного на сухой сковороде багета, тертый сыр и свежую зелень.