Thaw the shrimp, rinse and peel them. Wash avocado, lettuce and corn. Tip: To make shrimp easy to peel, start from the head. Tear it off by holding it between your fingers, then remove the legs by pulling them, and finally remove the shell.
Разморозьте креветки, промойте их и почистите. Помойте авокадо, салат и кукурузу. Совет: Чтобы креветка легко чистилась — начните с головы. Оторвите ее, зажав между пальцами, далее удалите ножки, потянув за них, в конце снимите панцирь.
Mix spices with mayonnaise.
Смешайте специи с майонезом.
Break the egg into a deep plate and beat with a whisk.
Разбейте яйцо в глубокую тарелку и взбейте венчиком.
Dredge each shrimp in flour, then dip in egg.
Каждую креветку обваляйте в муке, затем опустите в яйцо.
Coat the shrimp in the egg mixture evenly with breadcrumbs.
Креветки в яичной смеси обваляйте равномерно в панировочных сухарях.
Peel the avocado and cut it into thin strips. Cut young corn cobs in half.
Почистите авокадо и нарежьте его тонкими полосками. Молодые початки кукурузы разрежьте пополам.
Shred the salad.
Нашинкуйте салат.
In a frying pan heated with sunflower oil, fry the corn on both sides
На разогретой с подсолнечным маслом сковороде поджарьте кукурузу с двух сторон
Remove the corn and fry the shrimp in the same pan.
Уберите кукурузу, и на этой же сковороде обжарьте креветки.
Cut the bun into 2 parts and fry in the same pan on both sides.
Разрежьте булочку на 2 части и пожарьте на этой же сковороде с двух сторон.
Spread the sauce on the bun and top with lettuce and avocado.
Смажьте булочку соусом, выложите салат и авокадо.
Place shrimp and coat generously with sauce. Place baby corn over the sauce and cover the burger with the second bun.
Выложите креветки и обильно смажьте соусом. На соус положите молодую кукурузу и накройте бургер второй булочкой.
Serve the burger on a wooden board lined with kraft paper. Place French fries and whole roasted corn on the cob nearby.
Подайте бургер на деревянной дощечке, выстланной крафт-бумагой. Рядом положите картофель фри и цельные жареные початки кукурузы.