Wash the tomatoes and herbs. Place mozzarella to drain off excess liquid.
Помойте помидоры и зелень. Выложите моцареллу, чтобы стекла лишняя жидкость.
Cut the cherry tomatoes in half. Cut the mozzarella cheese into slices.
Разрежьте помидорки черри пополам. Нарежьте сыр моцарелла кружочками.
Cut the bun in half. In a preheated frying pan with a drop of sunflower oil, fry the buns on both sides.
Разрежьте булочку пополам. На разогретой сковороде с каплей подсолнечного масла поджарьте булочки с двух сторон.
Place spinach leaves and cherry tomatoes on the bun.
На булочку выложите листья шпината и помидоры черри.
Place mozzarella and lightly drizzle olive oil on top.
Выложите моцареллу и слегка сбрызните сверху оливковым маслом.
Sprinkle with your favorite spices and cover with the second bun.
Посыпьте любимыми специями и накройте второй булочкой.
Wrap the finished burger in foil and place in the oven for a few minutes so it heats evenly. Serve, garnish with herbs.
Заверните готовый бургер в фольгу и отправьте в духовку на несколько минут, так он равномерно прогреется. Подайте, украсьте зеленью.