Prepare all ingredients. Wash the vegetables well, peel the carrots and cabbage. Wash the jars for preparation. Sterilize the jar for preparations and the lid for it in the oven at a temperature of 120-150 degrees for 10-25 minutes, depending on the volume of the jar.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо помойте овощи, очистите морковь и капусту. Вымойте банки для заготовки. Простерилизуйте банку для заготовок и крышку для нее в духовке при температуре 120-150 градусов в течение 10-25 минут в зависимости от объема банки.
Take a vegetable cutting board and shred the cabbage.
Возьмите доску для овощей и нашинкуйте капусту.
Remove the core of the bell pepper and remove the seeds. Cut the bell pepper into strips.
Выньте из болгарского перца сердцевину и очистите его от семечек. Нарежьте болгарский перец полосками.
Cut the carrots into rings.
Колечками нарежьте морковь.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Place all the chopped ingredients in a saucepan.
Сложите все нарезанные продукты в кастрюлю.
Add sugar and salt to ingredients.
Добавьте сахар и соль к ингредиентам.
Add sunflower oil and vinegar to the pan, mix well.
Добавьте в кастрюлю подсолнечное масло и уксус, хорошо перемешайте.
Fill the jar tightly with the preparation. Close it using a seaming machine.
Плотно заполните банку заготовкой. Закройте ее с помощью закаточной машинки.
When cooking, use bell peppers of different colors: red, yellow and green. When placing food in a jar, do it in layers. The bright colors of vegetables and spices will make your preparation very contrasting!
Во время приготовления используйте болгарский перец разных цветов: красный, желтый и зеленый. При укладке продуктов в банку делайте это слоями. Яркие цвета овощей и специи сделают вашу заготовку очень контрастной!