Slice and bone the salmon. Wash vegetables, herbs and avocados.
Нарежьте и выньте из лосося косточки. Помойте овощи, зелень и авокадо.
Peel and cut the avocado into thin slices.
Почистите и нарежьте авокадо тонкими ломтиками.
Cut the tomatoes into thin slices.
Нарежьте томаты на тонкие кружочки.
Cut the bun in half and fry on both sides in a dry frying pan.
Разрежьте булочку пополам и поджарьте на сухой сковороде с двух сторон.
Assemble the sandwich. Spread cottage cheese on the bun and add arugula.
Соберите сэндвич. На булочку намажьте творожный сыр и выложите рукколу.
Place tomato slices and salmon on top.
Сверху выложите кружочки томатов и лосось.
The last layer is avocado. Cover the filling with the second bun.
Последний слой - авокадо. Накройте начинку второй булочкой.
Pierce the sandwich on both sides with skewers to strengthen it and cut in half.
Проколите сэндвич с двух сторон шпажками для крепости и разрежьте пополам.
Add another layer in the form of a fried egg. It is advisable to fry it to such a stage that the yolk remains liquid. While assembling the sandwich, press down on the top bun so that the yolk spreads juicy.
Добавьте еще один слой в виде жареного яйца. Желательно прожарить его до такой стадии, чтобы желток остался жидким. Во время сборки сэндвича надавите на верхнюю булочку, так желток сочно растечется.