Prepare all ingredients. Wash the vegetables well, peel the carrots and garlic. Wash the jars for preparation. Cucumbers must first be soaked for 1 hour. Sterilize jars for preparations and lids for them in the oven at a temperature of 120-150 degrees for 10-25 minutes, depending on the volume of the jar.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо помойте овощи, очистите морковь и чеснок. Вымойте банки для заготовки. Огурцы предварительно нужно вымочить в течение 1 часа. Простерилизуйте банки для заготовок и крышки для них в духовке при температуре 120-150 градусов на 10-25 минут, в зависимости от объема банки.
Slice the soaked cucumbers lengthwise.
Нарежьте вымоченные огурцы вдоль.
Cut the carrots into thin strips for Korean carrots.
Нарежьте морковь тонкой соломкой для моркови по-корейски.
Cut the pepper and garlic into rings.
Нарежьте кольцами перец и чеснок.
Place all ingredients in one bowl.
Сложите все ингредиенты в одну миску.
Take a separate bowl and mix Korean carrot seasoning, salt, vinegar and vegetable oil in it.
Возьмите отдельную посуду, смешайте в ней приправу для моркови по-корейски, соль, уксус и растительное масло.
Add the resulting marinade to the plate with vegetables.
Добавьте в тарелку с овощами полученный маринад.
Place the contents in the preparation jar.
Поместите содержимое в банку для заготовки.
Pour boiling water into the jar and screw on the lid using a seaming machine. Ready.
Залейте в банку кипятком и закрутите крышку с помощью закаточной машинки. Готово.
Place the cucumbers and carrots tightly in the jar so that there is no layer of air between them. Place the Korean carrots closer to the wall. Thanks to its bright color, it will decorate your jar of preparations. Korean cucumbers are ready! Bon appetit!
Плотно уложите огурцы в банке и морковь, чтобы между ними не было прослойки воздуха. Корейскую морковь положите ближе к стенке. Благодаря своему яркому цвету она станет украшением вашей баночки с заготовками. Огурчики по-корейски готовы! Приятного аппетита!