Check all the required ingredients. Wash and peel the vegetables. Cut the pumpkin into cubes. Soak chickpeas in water for 4 hours. Prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты. Овощи помойте, очистите. Тыкву нарежьте на кубики. Нут залейте водой на 4 часа. Подготовьте рабочую поверхность.
Wash the chickpeas and boil until tender for 35-40 minutes. Salt the water 8-10 minutes before the end of cooking.
Нут промойте и отварите до готовности в течение 35-40 минут. За 8-10 минут до окончания варки посолите воду.
Meanwhile, blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin. Cut the tomatoes into small cubes.
Тем временем помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу. Нарежьте помидоры маленькими кубиками.
Chop the onion finely.
Репчатый лук порубите мелко.
Heat a frying pan with vegetable oil and place the onion on it.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее лук.
Fry the onion for 2-3 minutes until golden and characteristic aroma, remembering to stir.
Обжарьте лук 2-3 минуты до золотистости и характерного аромата, не забывая помешивать.
Add finely chopped garlic and ginger root to the pan.
Добавьте на сковороду мелко нарубленный чеснок и корень имбиря.
Place the tomatoes in the pan.
Выложите на сковороду помидоры.
Mix the vegetables thoroughly and fry for 2-3 minutes.
Тщательно перемешайте овощи и обжаривайте в течение 2-3 минут.
Place the pumpkin in the pan and add 1 cup of warm water.
Выложите на сковороду тыкву и залейте 1 стаканом теплой воды.
Place boiled chickpeas in a frying pan.
Выложите на сковороду отварной нут.
Thoroughly mix the vegetables and chickpeas in a frying pan, add spices and salt to taste, simmer for 7-10 minutes.
Тщательно перемешайте овощи и нут на сковороде, добавьте специи и соль по вкусу, тушите в течение 7-10 минут.
Garnish the dish with hot pepper and fresh herbs.
Украсьте блюдо стручком острого перца и свежей зеленью.