Wash the champignons under running water. If necessary, remove the top layer of skin. Peel the garlic and chop finely. Wash fresh parsley in cold water, dry with a paper towel and chop. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven at 180˚C.
Шампиньоны вымойте под проточной водой. При необходимости снимите верхний слой кожицы. Чеснок очистите и мелко нарубите. Свежую петрушку вымойте в холодной воде, просушите бумажным полотенцем и измельчите. Приготовьте жаропрочную форму. Духовой шкаф включите на 180 ˚C.
Marinate the mushrooms. Place mayonnaise, chopped garlic and spices in a deep bowl. Mix well. Add mushrooms to the marinade and stir again. Cover the container with cling film and leave to steep for 30 minutes.
Замаринуйте грибы. В глубокую миску положите майонез, измельченный чеснок и специи. Хорошо перемешайте. Добавьте к маринаду грибы и снова перемешайте. Накройте емкость пищевой пленкой и оставьте настаиваться на 30 мин.
Bake the mushrooms in the oven. Place the mushrooms in a heat-resistant form and place in a preheated oven for 30 minutes.
Запеките грибы в духовке. Выложите в жаропрочную форму грибы и отправьте в разогретую духовку на 30 минут.
Before serving, sprinkle the dish with chopped parsley.
Перед подачей блюдо посыпьте измельченной петрушкой.