Peel and chop the onions and carrots. Chop the mushrooms into medium slices. Finely chop the cabbage. Rinse the dill and parsley thoroughly under running water. Dry with a paper towel and chop finely.
Лук и морковь почистите и измельчите. Грибы порубите на средние дольки. Капусту мелко нашинкуйте. Тщательно промойте под проточной водой укроп и петрушку. Просушите бумажным полотенцем и мелко нарубите.
Fry vegetables and mushrooms. Heat vegetable oil in a frying pan. Add mushrooms to it. Continue roasting for 30 minutes. In a separate bowl, fry the onions and carrots for 7-10 minutes.
Обжарьте овощи и грибы. В сковороде разогрейте растительное масло. Добавьте к нему грибы. Продолжайте жарить в течение 30 минут. В отдельной посуде обжарьте лук и морковь в течение 7-10 минут.
Make a gas station. Dissolve tomato paste in 2/3 cup of water. Combine it with dill and parsley, sugar, coriander, bay, salt and pepper. Mix thoroughly.
Сделайте заправку. Разведите томатную пасту в 2/3 стакана воды. Соедините ее с зеленью укропа и петрушки, сахаром, кориандром, лавром, солью, перцем. Тщательно перемешайте.
Prepare the cabbage. Combine finely shredded cabbage with onions and carrots. Simmer for about 20 minutes, stirring constantly. Add fried mushrooms to the preparation. Continue cooking for another 5 minutes over low heat. Pour the dressing over the dish. Simmer for another 15 minutes until the cabbage softens.
Приготовьте капусту. Тонко нашинкованную капусту соедините с луком и морковью. Тушите около 20 минут, постоянно помешивая. Добавьте к заготовке обжаренные грибы. Продолжайте готовить еще 5 минут на маленьком огне. Залейте блюдо заправкой. Тушите еще 15 минут до размягчения капусты.
Place the stewed cabbage with champignons on serving plates and serve. The dish can be consumed both hot and cold.
Выложите тушеную капусту с шампиньонами на порционные тарелки и подавайте к столу. Употреблять блюдо можно как в горячем, так и холодном виде.