Wash and peel the vegetables. Chop the onion, cut the carrots into small cubes. Wash the mushrooms and cut into small slices. Rinse the rice well under running water.
Вымойте и почистите овощи. Лук измельчите, морковь нарежьте небольшими кубиками. Грибы вымойте и нарежьте на небольшие дольки. Рис хорошо промойте под проточной водой.
Prepare the vegetable base. Heat the butter in a deep frying pan. Add carrots and onions to it. Fry for 7 minutes, stirring constantly. Then add the mushrooms and continue cooking for another 10 minutes.
Приготовьте овощную основу. В глубокой сковороде разогрейте сливочное масло. Добавьте к нему морковь и лук. Жарьте в течение 7 минут, постоянно помешивая. Затем добавьте грибы и продолжайте готовить в течение еще 10 минут.
Combine the mushrooms with the rice and finish cooking the pilaf. Add rice to vegetables, add salt, pepper, sprinkle with cumin and add garlic. Mix thoroughly. Pour water into the pan, cover with a lid and wait until it boils. Reduce heat to low and leave to simmer for 30 minutes.
Соедините грибы с рисом и завершите приготовление плова. Добавьте рис к овощам, посолите, приправьте перцем, посыпьте зирой и положите чеснок. Тщательно перемешайте. Налейте в сковороду воду, накройте крышкой и дождитесь закипания. Убавьте огонь до минимума и оставьте томиться на 30 минут.
Place the finished pilaf with champignons on serving plates and garnish with a leaf of fresh parsley.
Готовый плов с шампиньонами выложите на порционные тарелки, украсьте листиком свежей петрушки.