Wash the vegetables, parsley and mushrooms, dry the products on paper towels. Chop the greens. Peel the potatoes and cut into large slices. Cut the onion into cubes. Peel the mushrooms and chop coarsely. Turn on the oven to preheat to 200˚C. Prepare a heat-resistant form and food foil.
Вымойте овощи, петрушку и грибы, продукты обсушите на бумажных полотенцах. Зелень измельчите. Картофель почистите и нарежьте крупными ломтиками. Лук нарежьте кубиками. Грибы очистите и крупно нарежьте. Включите духовой шкаф на разогрев до 200 ˚C. Приготовьте жаропрочную форму и пищевую фольгу.
Prepare sour cream and garlic sauce. Pass the garlic through a press. Add sour cream and mix well.
Приготовьте сметанно-чесночный соус. Пропустите чеснок через пресс. Добавьте сметану и хорошо перемешайте.
In a deep bowl, mix potatoes, onions, mushrooms. Add salt and pepper, chopped dill, oil and mix the products.
В глубокой миске смешайте картофель, лук, грибы. Добавьте соль и перец, измельченный укроп, масло и перемешайте продукты.
Place a sheet of foil in an ovenproof pan with the edges hanging over the edge of the pan. Then add the vegetables.
В жаропрочную форму положите лист фольги так, чтобы края свисали с края формы. Затем выложите овощи.
Form a pot out of foil. Place sour cream and garlic sauce on top of the potatoes with mushrooms. Place the dish in an oven preheated to 200˚C for 30 minutes, then reduce the temperature to 100˚C and bake for another 20 minutes.
Сформируйте из фольги горшочек. Сверху картофеля с грибами выложите сметанно-чесночный соус. Отправьте блюдо в разогретую до 200˚C духовку на 30 минут, затем снизьте температуру до 100˚C и выпекайте еще 20 минут.
Place the potatoes and champignons into a deep dish. Serve hot.
Картошку с шампиньонами переложите в глубокое блюдо. Подавайте к столу горячей.