Peel the onion and finely chop it. Rinse the mushrooms under running water and drain in a colander. Cut large chanterelles into halves or quarters.
Лук очистите от шелухи и мелко нарубите. Грибы промойте под проточной водой и откиньте на дуршлаг. Крупные лисички нарежьте на половинки или четвертинки.
Cook chanterelles in sour cream. Heat oil in a frying pan and add onion to it. Fry until golden brown. Add mushrooms, salt and mix thoroughly. Once all the liquid has evaporated, add sour cream and stir again. Reduce heat to low. Cover the pan with a lid and simmer for 10 minutes.
Приготовьте лисички в сметане. Разогрейте на сковороде масло и добавьте к нему лук. Обжарьте до образования золотистой корочки. Добавьте грибы, соль и тщательно перемешайте. Как только вся жидкость выпарится, добавьте сметану и снова перемешайте. Убавьте огонь до минимума. Накройте сковороду крышкой и тушите 10 минут.
Place the chanterelles with sour cream in a deep cup, sprinkle parsley on top.
Выложите лисички со сметаной в глубокую чашку, сверху посыпьте зеленью петрушки.