Rinse and dry the meat. Peel onions, potatoes, champignons. Cut the mushrooms and vegetables into cubes. Finely chop the greens.
Мясо промойте и обсушите. Почистите лук, картофель, шампиньоны. Нарежьте грибы и овощи кубиками. Порубите мелко зелень.
Prepare the soup base. Boil the meat in boiling salted water until done. Remove the finished fillet from the broth and place in a separate bowl. Place the potatoes in the pan. Cook after boiling for 5-7 minutes.
Приготовьте суповую основу. В кипящей подсоленной воде отварите мясо до готовности. Готовое филе выньте из бульона и переложите в отдельную миску. Выложите в кастрюлю картофель. Варите после закипания 5-7 минут.
Make a fry. While the potatoes are cooking, fry the carrots, onions and mushrooms in a frying pan in vegetable oil until golden brown. Salt and pepper.
Сделайте зажарку. Пока картофель варится, в сковороде на растительном масле обжарьте морковь, лук и грибы до золотистого цвета. Посолите, поперчите.
Connect the components. Place the roast in the broth with potatoes. Cut the cooled meat into pieces and add to the soup. Place bay leaf. Let the soup sit for 10-15 minutes.
Соедините компоненты. Зажарку выложите в бульон с картофелем. Нарежьте остывшее мясо на кусочки и добавьте в суп. Положите лавровый лист. Дайте супу настояться 10-15 минут.
Before serving, sprinkle chicken soup with champignons with herbs. Serve with sour cream.
Перед подачей куриный суп с шампиньонами посыпьте зеленью. Подавайте со сметаной.