Prepare ingredients for the dish. Rinse the buckwheat. Peel the carrots and mushrooms and cut into cubes. Wash and chop the greens.
Подготовьте продукты для блюда. Гречку промойте. Почистите морковь и шампиньоны и нарежьте кубиками. Вымойте и порубите зелень.
Prepare buckwheat. Boil buckwheat in salted water until tender for 15-20 minutes.
Приготовьте гречку. Отварите в подсоленной воде гречку до готовности 15-20 минут.
Prepare the mushroom base. In a frying pan in vegetable oil, fry the carrots and champignons until golden brown. Add green onions and spinach. Salt, pepper, stir.
Подготовьте грибную основу. В сковороде на растительном масле обжарьте морковь и шампиньоны до румяного цвета. Добавьте зеленый лук и шпинат. Посолите, поперчите, перемешайте.
Combine products. Add buckwheat to the prepared carrot-mushroom fry. Stir.
Соедините продукты. В готовую морковно-грибную зажарку переложите гречку. Перемешайте.
Before serving, sprinkle the buckwheat with champignons with chopped parsley. Serve with chopped fresh tomatoes and Adyghe cheese.
Перед подачей посыпьте гречку с шампиньонами рубленой петрушкой. Подавайте с нарезанными свежими помидорами и адыгейским сыром.