Prepare ingredients for the dish. Wash the meat thoroughly, dry and cut into pieces. Cut the pork into medium cubes. Peel the mushrooms and onions and chop finely. Before cooking, the meat should be thoroughly defrosted and excess water should be drained.
Подготовьте продукты для блюда. Мясо тщательно вымойте, обсушите и нарежьте на кусочки. Нарежьте свинину на средние кубики. Почистите грибы и лук, мелко нарежьте. Мясо перед приготовлением следует хорошо разморозить и слить лишнюю воду.
Prepare the pork. Fry the meat in vegetable oil in a frying pan until golden brown, stirring occasionally. Transfer the cooked pork to a separate plate.
Приготовьте свинину. Обжарьте на растительном масле на сковороде мясо до румяного цвета, периодически помешивая. Переложите готовую свинину в отдельную тарелку.
Take care of mushrooms. Fry the champignons with onions in the same oil. Add meat and pour in water. Simmer over low heat for 10 minutes. Salt and pepper. After cooking, let the dish sit for 5-7 minutes.
Займитесь грибами. На этом же масле обжарьте шампиньоны с луком. Добавьте мясо и влейте воду. Тушите на медленном огне в течение 10 минут. Посолите, поперчите. После приготовления дайте блюду настояться 5-7 минут.
Before serving, add a little sour cream to the pork and mushrooms. Serve with sliced tomatoes and cucumbers and a side of rice and potatoes.
Перед подачей добавьте к свинине с шампиньонами немного сметаны. Подавайте с нарезанными помидорами и огурцами, гарниром из риса и картофеля.