Wash the mushrooms and dry on paper towels. Cut into slices 0.5 cm thick. Wash the vegetables. Remove the stem and seeds from the bell pepper. Cut the eggplant into thin slices, bell pepper into rings. Prepare the electric grill.
Вымойте грибы и обсушите на бумажных полотенцах. Нарежьте слайсами толщиной в 0,5 см. Овощи вымойте. У болгарского перца удалите плодоножку и семена. Баклажан нарежьте тонкими слайсами, болгарский перец - кольцами. Приготовьте электрогриль.
Make the marinade. In a deep container, combine soy sauce, lemon juice, oil, salt and herbes de Provence. Mix thoroughly.
Сделайте маринад. В глубокой емкости соедините соевый соус, лимонный сок, масло, соль и прованские травы. Тщательно перемешайте.
Grill mushrooms and vegetables. Place the chopped champignons, eggplant and bell peppers into a container with the marinade. Stir and leave for 20 minutes. Preheat the grill and place the marinated mushrooms and vegetables on it. Fry for 2-3 minutes.
Приготовьте грибы и овощи на гриле. Переложите нарезанные шампиньоны, баклажан и болгарский перец в емкость с маринадом. Перемешайте и оставьте на 20 минут. Разогрейте гриль и выложите на него замаринованные грибы и овощи. Жарьте в течение 2-3 мин.
Grilled champignons can be served as an appetizer or as an addition to the main course.
Шампиньоны на гриле можно подавать как закуску или дополнение к основному блюду.