Wash the egg. Check all the necessary ingredients and prepare your work surface.
Яйцо помойте. Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Cover the rice with water in a saucepan and cook until tender for 20-25 minutes, following the directions on the package.
Рис залейте водой в кастрюле и отварите до готовности в течение 20-25 минут, следуя указаниям на упаковке.
Chop the onion finely.
Репчатый лук порубите мелко.
Mix minced meat and onion in a deep bowl.
В глубокой миске смешайте фарш и лук.
Add egg, salt and pepper to taste to the minced meat and onion.
Добавьте к фаршу и луку яйцо, соль и перец по вкусу.
Mix the minced meat with onion, egg and spices until smooth.
Перемешайте фарш с луком, яйцом и специями до однородности.
Form the minced meat into small meatballs.
Сформируйте из фарша небольшие фрикадельки.
Heat a frying pan with vegetable oil. Place the cutlets in the pan.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите на сковороду котлеты.
Fry the meatballs until cooked through for 10-15 minutes, remembering to turn them over.
Обжарьте фрикадельки до готовности в течение 10-15 минут, не забывая их переворачивать.
Meanwhile, in a separate bowl, combine corn and boiled rice. Stir until smooth.
Тем временем в отдельной миске соедините кукурузу и отварной рис. Перемешайте до однородности.
Place meatballs and garnish on serving plates. Garnish with thin slices of hot pepper.
Выложите фрикадельки и гарнир на порционные тарелки. Украсьте тонкими кусочками острого перца.