Prepare the ingredients for the pasta. Peel the onions and mushrooms and chop finely. Grate the cheese with shavings.
Подготовьте продукты для пасты. Почистите лук и грибы, мелко нарежьте. Натрите сыр стружкой.
Prepare the pasta. Boil the pasta in a saucepan of salted water until al dente, that is, half cooked, about 7-12 minutes.
Приготовьте макароны. Отварите в кастрюле в подсоленной воде макароны до состояния аль денте, то есть до полуготовности, приблизительно 7-12 минут.
Prepare the mushrooms. In a frying pan in butter, fry the onion until transparent, add the champignons. Continue frying for 5 minutes. Pour in cream, add Provençal herbs, salt and pepper. Simmer for 10-15 minutes until the cream thickens.
Подготовьте грибы. На сковороде в сливочном масле обжарьте до прозрачного состояния лук, добавьте шампиньоны. Продолжайте жарить в течение 5 минут. Залейте сливками, добавьте прованские травы, посолите, поперчите. Тушите 10-15 минут до загустения сливок.
Serve the pasta with mushrooms in deep bowls. First add a portion of pasta, then mushrooms and onions. Pour the remaining sauce over the top and sprinkle with grated Parmesan. Instead of Parmesan cheese, you can sprinkle the pasta with bread crumbs fried in olive oil.
Подавайте пасту с шампиньонами в глубоких тарелках. Выложите сначала порцию макарон, затем грибы с луком. Полейте сверху соусом, который остался в сковороде и посыпьте тертым пармезаном. Вместо пармезана пасту можно посыпать хлебными крошками, обжаренными на оливковом масле.