Prepare ingredients for cream of mushroom soup. Peel the champignons, potatoes, carrots, and onions. Cut the potatoes into cubes, the remaining vegetables with mushrooms into small pieces. Chop the greens. Prepare the blender. Fresh mushrooms that have been stored in the refrigerator require mandatory renewal of the cut on the stem
Подготовьте продукты для грибного супа-пюре. Почистите шампиньоны, картофель, морковь, лук. Картофель нарежьте кубиками, остальные овощи с грибами — на мелкие кусочки. Порубите зелень. Приготовьте блендер. Свежие грибы, которые хранились в холодильнике, требуют обязательного обновления среза на ножке
Prepare vegetables and mushrooms. In a frying pan with vegetable oil, fry the onion until transparent, add the carrots and continue frying for 3 minutes. Add mushrooms, salt and pepper, simmer until all the liquid has evaporated from the mushrooms. Set aside a few fried mushrooms for serving.
Приготовьте овощи и грибы. В сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук до прозрачного состояния, добавьте морковь и продолжайте жарить в течение 3 минут. Добавьте грибы, посолите, поперчите, тушите массу до тех пор, пока из грибов не выпарится вся жидкость. Несколько обжаренных грибочков отложите для подачи.
Boil the potatoes. Place the potatoes in a saucepan, add salt, add water and cook until done.
Отварите картофель. Картофель сложите в кастрюлю, посолите, залейте водой и поставьте вариться до готовности.
Make a puree. Place the fried mushrooms, onions and carrots into the pan with the potatoes. Cook together for 10 minutes. Drain the vegetable broth through a sieve and set aside. Puree the soup using a blender, gradually adding cream. Let the soup sit for 5-10 minutes.
Сделайте пюре. Переложите в кастрюлю с картофелем обжаренные грибы, лук и морковь. Варите вместе 10 минут. Слейте овощной бульон через сито и отложите. Пюрируйте суп при помощи блендера, постепенно подливая сливки. Дайте супу настояться 5-10 минут.
Serve the champignon puree soup hot, garnished with fried mushrooms and chopped parsley.
Подавайте суп-пюре из шампиньонов в горячем виде, украсив обжаренными грибами и рубленой петрушкой.