Prepare the necessary products. Peel the champignons, onions and carrots and cut into cubes. When cleaning champignons, you need to carefully pick up the skin at the top of the cap and pull it down. Chop the greens and garlic.
Подготовьте необходимые продукты. Шампиньоны, лук и морковь почистите и нарежьте кубиками. Во время чистки шампиньонов нужно аккуратно подцепить на верхушке шляпки кожицу и потянуть ее вниз. Порубите зелень и чеснок.
Prepare the vermicelli. Boil pasta in boiling salted water until tender, approximately 12-15 minutes. Place in a colander and run over with cold water.
Приготовьте вермишель. Отварите макароны в кипящей подсоленой воде до готовности, ориентировочно 12-15 минут. Выложите на дуршлаг, пролейте холодной водой.
Prepare vegetables and mushrooms. Fry carrots, onions and champignons in oil in a frying pan until the liquid from the mushrooms has completely evaporated. Salt and pepper.
Подготовьте овощи и грибы. Обжарьте в масле на сковороде морковь, лук и шампиньоны до полного выпаривания жидкости из грибов. Посолите, поперчите.
Combine the ingredients. Add pasta to the pan with vegetables and mushrooms, season with cumin and garlic. Stir. Simmer the dish over low heat under the lid for 2-3 minutes.
Соедините ингредиенты. Добавьте макароны в сковороду к овощам и грибам, приправьте тмином и чесноком. Перемешайте. Потомите блюдо на медленном огне под крышкой 2-3 минуты.
Before serving, sprinkle the vermicelli with champignons with chopped herbs. Serve with tomato or soy sauce.
Перед подачей посыпьте вермишель с шампиньонами рубленой зеленью. Подавайте с томатным или соевым соусом.