Prepare ingredients for mushroom soup. Peel the mushrooms and onions and chop finely. Peel the potatoes and cut into cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Chop the greens.
Подготовьте продукты для грибного супа. Грибы и лук почистите, мелко нарежьте. Снимите с картофеля кожуру, нарежьте кубиками. Сырок натрите на крупной терке. Порубите зелень.
Prepare the soup base. In a frying pan in oil, fry the mushrooms and onions for 5 minutes.
Приготовьте суповую основу. В сковороде на масле обжарьте в течение 5 минут грибы и лук.
Combine ingredients and finish preparing the soup. Place potatoes in a saucepan with water. Add some salt. Cook over medium heat for 10-15 minutes until the vegetable is ready. Then add grated cheese, mushrooms and onions. Stir and continue cooking for 10 minutes. A minute before it's ready, add the dill.
Соедините продукты и завершите приготовление супа. В кастрюлю с водой выложите картофель. Посолите. Варите на среднем огне 10-15 минут до готовности овоща. Затем добавьте натертый сыр, шампиньоны с луком. Перемешайте и продолжайте варить 10 минут. За минуту до готовности добавьте укроп.
Serve the champignon cheese soup with garlic croutons. Sprinkle the broth with fresh herbs and ground black pepper on top.
Подавайте сырный суп с шампиньонами с чесночными гренками. Бульон посыпьте сверху свежей зеленью и черным молотым перцем.