Conveniently arrange all the ingredients. Wash and clean the mushrooms. Wash greens and vegetables. Peel the onions, carrots and potatoes. Cut the potatoes and onions into cubes, grate the carrots on a medium grater. Cut the mushrooms into small pieces. Chop the greens. Rinse the buckwheat.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте и почистите опята. Помойте зелень и овощи. Очистите лук, морковь и картофель от кожуры. Картофель и лук нарежьте кубиками, морковь натрите на средней терке. Грибы нарежьте мелкими кусочками. Зелень измельчите. Гречневую крупу промойте.
Place a pan of water on the fire. Place the potatoes in water, bring to a boil, add salt and spices.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь. Положите картофель в воду, доведите до кипения, посолите, добавьте специи.
Make a stir-fry for the soup. Fry onions and carrots in a frying pan with vegetable oil. Add the contents of the pan to the boiling potatoes.
Сделайте зажарку для супа. Обжарьте лук и морковь на сковороде с растительным маслом. Добавьте содержимое сковороды к кипящей картошке.
Finish cooking the soup. Add buckwheat to the soup. Place the mushrooms in a saucepan with boiling soup. Cook the dish over medium heat for about 15-20 minutes. Add greens. Remove the pan from the heat. Let the soup sit for 10-15 minutes.
Завершите приготовление супа. Гречневую крупу добавьте в суп. Грибы выложите в кастрюлю с кипящим супом. Готовьте блюдо на среднем огне около 15-20 минут. Добавьте зелень. Снимите с огня кастрюлю. Дайте супу настояться 10-15 минут.
Hot, aromatic mushroom soup cannot be imagined without a spoon of sour cream and a handful of crackers.
Горячий ароматный грибной суп нельзя себе представить без ложечки сметаны и горстки сухариков.