Check all the required ingredients. Soak the chickpeas for 4 hours. Wash the potatoes. Peel the onion, garlic and potatoes. Prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты. Нут замочите нут на 4 часа. Картофель помойте. Лук, чеснок и картофель очистите. Подготовьте рабочую поверхность.
Wash the chickpeas and boil until tender for 35-40 minutes. Salt the water 8-10 minutes before the end of cooking.
Нут промойте и отварите до готовности в течение 35-40 минут. За 8-10 минут до окончания варки посолите воду.
Chop the onion and garlic into small cubes.
Репчатый лук и чеснок порубите мелким кубиком.
Cut the potatoes into slices.
Картофель нарежьте ломтиками.
Heat a frying pan with vegetable oil and place the onion on it.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее лук.
Add potatoes to onions.
Добавьте к луку картофель.
Add garlic to the pan.
Добавьте на сковороду чеснок.
Then add chickpeas.
Затем добавьте нут.
Fry vegetables and chickpeas for 3-5 minutes.
Обжарьте овощи и нут в течение 3-5 минут.
Pour the hot vegetable broth over the chickpeas and vegetables.
Залейте нут и овощи горячим овощным бульоном.
Simmer vegetables and chickpeas in broth for 10-12 minutes.
Тушите овощи и нут в бульоне в течение 10-12 минут.
Transfer the vegetables and chickpeas to a deep bowl.
Переложите овощи и нут в глубокую миску.
Puree the soup with an immersion blender until smooth and creamy.
Пробейте суп погружным блендером до однородного и кремообразного состояния.
Serve the soup garnished with a handful of pumpkin seeds and a drizzle of olive oil. It will be even tastier if you serve garlic croutons made from rye bread with the soup.
Подавайте суп, украсив горстью тыквенных семечек и каплей оливкового масла. Еще вкуснее будет, если подать к супу чесночные гренки из ржаного хлеба.