Place all ingredients in a visible place. Peel and wash the potatoes. Cut each potato tuber lengthwise into 4 pieces, then crosswise again into small pieces. Heat a frying pan with vegetable oil. Peel the onion. Chop the onion into small pieces. Cut the mushrooms lengthwise, then cut each half into slices. Wash and dry the mushrooms. Prepare 2 frying pans - for frying potatoes and for frying mushrooms.
Выложите все ингредиенты на видное место. Очистите и вымойте картошку. Разрежьте каждый клубень картофеля вдоль на 4 части, затем еще раз поперек небольшими кусочками. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Очистите луковицу. Нарубите небольшими кусочками луковицу. Разрежьте грибы вдоль, затем каждую половинку нарежьте пластинками. Вымойте и высушите грибы. Приготовьте 2 сковороды — для жарки картофеля и для жарки грибов.
Prepare the potatoes. Heat a frying pan with vegetable oil. Add the potatoes and fry them for 15 minutes, stirring regularly. Add salt, pepper, garlic powder. Stir again.
Подготовьте картофель. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите картофель, обжаривайте его 15 минут, регулярно помешивая. Добавьте соль, перец, чесночный порошок. Еще раз перемешайте.
Prepare the onions and mushrooms. In a separate pan, fry the onion with vegetable oil. Add the mushrooms, stir and cook until the liquid has evaporated for 10 minutes.
Подготовьте лук и грибы. На отдельной сковороде обжарьте луковицу с растительным маслом. Добавьте грибы, перемешайте и готовьте до испарения жидкости в течение 10 минут.
Finish cooking. Add the mushrooms and onions to the potatoes, stir, cover and simmer for 5 minutes.
Завершите приготовление. Переложите грибы с луком к картофелю, перемешайте, накройте крышкой и тушите 5 минут
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо на стол в горячем виде.