Conveniently arrange all the ingredients. Soak the chanterelles in water for 20 minutes in advance. Wash the lemon and potatoes. Peel the potatoes and garlic. Peel the onion and cut into half rings.
Удобно расположите все ингредиенты. Лисички замочите заранее в воде на 20 минут. Помойте лимон и картофель. Очистите от кожуры картофель и чеснок. Очистие лук и нарежьте полукольцами.
Boil the mushrooms. Fill a saucepan with 1.5 liters of water, place on the stove, and bring to a boil. Throw the chanterelles into boiling water and cook for 18 minutes. Always remove foam and debris.
Отварите грибы. Наберите в кастрюлю 1,5 литра воды, поставьте на плиту, доведите до кипения. Бросьте лисички в кипяток и проварите 18 минут. Постоянно убирайте пенку с мусором.
Prepare the vegetables. Cut the potatoes into slices. Cut the garlic into slices.
Подготовьте овощи. Нарежьте картофель кружочками. Чеснок нарежьте на пластины.
Combine products. Heat up the frying pan. Pour vegetable oil into it. Fry the garlic for 3 minutes, then remove it. Place chopped vegetables and boiled mushrooms in garlic oil. Add salt and pepper to taste, sprinkle the potatoes with lemon juice. Cover with a lid, lower the heat, and continue to cook until the potatoes are soft.
Соедините продукты. Разогрейте сковородку. Налейте в нее растительное масло. Обжарьте чеснок в течение 3 минут, затем достаньте его. В чесночное масло выложите нарезанные овощи и отваренные грибы. Добавьте соли и перца по вкусу, сбрызните картофель лимонным соком. Накройте крышкой, сделайте огонь меньше, продолжайте жарить, пока картошка не станет мягкой.
Serve potatoes with chanterelles with a salad of seasonal vegetables and red fish.
Картошку с лисичками подавайте с салатом из сезонных овощей и красной рыбой.