Conveniently arrange all the ingredients. Wash the potatoes and champignons. Peel the potatoes, peel the onion and cut into cubes.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте картофель и шампиньоны. Очистите от кожуры картофель, лук почистите и нарежьте кубиками.
Chop vegetables and mushrooms. Potatoes - into strips, champignons - into slices of any size.
Нарежьте овощи и грибы. Картофель — соломкой, шампиньоны — дольками произвольного размера.
Sauté the onion. Place the onion in a hot frying pan with vegetable oil and fry until soft.
Пассеруйте лук. На раскаленную сковороду с растительным маслом выложите лук и обжарьте до мягкой консистенции.
Combine products. Add champignons to the onions. Fry them for 5-7 minutes, stirring occasionally. Add potatoes to the pan, mix everything. Cook the dish over medium heat for 20 minutes, stirring occasionally. A couple of minutes before the end of cooking, add salt and spices to the dish to taste.
Соедините продукты. Добавьте к луку шампиньоны. Жарьте их в течение 5-7 минут, иногда помешивая. Добавьте в сковороду картофель, все перемешайте. На среднем огне готовьте блюдо 20 минут, иногда помешивайте. За пару минут до конца готовки добавьте в блюдо соль и специи по вкусу.
Divide the finished potatoes with champignons into portions. For each serving, add pickled cucumbers and sour cream and garlic sauce.
Готовую картошку с шампиньонами разложите по порциям. К каждой порции положите маринованные огурчики и добавьте сметанно-чесночного соуса.