Prepare all the necessary ingredients. Wash and clean the champignons. Cut the champignons into small pieces. Grate the cheese on a coarse grater. Wash and chop the greens. Prepare 100 ml baking molds, a grater, and a knife.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Шампиньоны промойте и очистите. Нарежьте шампиньоны на небольшие куски. Натрите сыр на крупной терке. Вымойте и нарежьте зелень. Приготовьте формочки для запекания объемом 100 мл, терку, нож.
Prepare the julienne. Fry the champignons in a small amount of vegetable oil over low heat until the juices release (about 10 minutes). When the juice has evaporated, add sour cream, stir and cook for another 5 minutes. Place the mushrooms in 100 ml heatproof ramekins. Sprinkle generous amounts of cheese on top of each julienne. Preheat the oven to 180˚C and bake the julienne for 15 minutes.
Приготовьте жюльен. В небольшом количестве растительного масла на медленном огне обжарьте шампиньоны до выделения сока (примерно в течение 10 минут). Когда выделившийся сок испарится, добавьте сметану, перемешайте и готовьте еще 5 минут. Выложите грибы в жаропрочные формочки объемом 100 мл. Сверху обильно присыпьте каждый жюльен сыром. Разогрейте духовку до 180 ˚C и выпекайте жюльены в течение 15 минут.
Serve the julienne hot, garnishing the dish with herbs.
Подавайте жюльен горячим, украсив блюдо зеленью.