Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Cut the chicken fillet into small cubes. Wash and clean the mushrooms of any debris. Peel the garlic. Peel the onion and cut into cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Нарежьте филе курицы небольшими кубиками. Помойте и очистите грибы от мусора. Очистите чеснок от шелухи. Очистите лук и нарежьте кубиками.
Prepare the onions and chicken. Heat olive oil in a frying pan and fry the onion until golden brown. Place the meat in the pan with the onions, add spices. Fry over medium heat for 7-8 minutes.
Приготовьте лук и курицу. Разогрейте в сковороде оливковое масло и обжарьте лук до золотистого цвета. Выложите мясо в сковороду к луку, добавьте специи. На среднем огне обжарьте в течение 7-8 минут.
Take care of the champignons. Cut the mushrooms into medium pieces and add to the pan with the chicken and onions. Mix everything and cook for 3-4 minutes.
Займитесь шампиньонами. Нарежьте грибы на средние кусочки, добавьте в сковороду с курицей и луком. Все перемешайте и готовьте 3-4 минуты.
Proceed to the final stage. Pour water into the pan. Let the food fry for 5 minutes, then cover the pan with a lid, turn the heat to low and simmer the dish for another 7-8 minutes. Turn off the heat. Chop a clove of garlic. Add garlic to the pan, salt and add spices to taste. Cover the dish with a lid for another 3 minutes.
Приступите к завершающему этапу. Влейте в сковороду воду. Дайте продуктам обжариться 5 минут, после чего накройте сковороду крышкой, сделайте маленький огонь и протушите блюдо еще 7-8 минут. Выключите огонь. Измельчите зубчик чеснока. Добавьте чеснок в сковороду, посолите и добавьте специю по вкусу. Накройте блюдо крышкой еще на 3 минуты.
Hot and aromatic chicken with champignons can be served as a separate dish or as a topping for a side dish. Boil the potatoes in salted water, mash and season with butter.
Горячую и ароматную курицу с шампиньонами можно подать как отдельное блюдо или в качестве топинга к гарниру. Отварите картофель в подсоленной воде, потолките и заправьте сливочным маслом.