Place all ingredients in a visible place. Separate the mushroom caps from the stems. Grate the cheese and pass the garlic through a press. Prepare a bowl for mixing ingredients, take out a baking sheet.
Выложите все ингредиенты на видное место. Отделите шляпки грибов от ножек. Натрите сыр на терке, чеснок пропустите через пресс. Приготовьте миску для смешивания ингредиентов, достаньте противень.
Prepare the filling. Mix cheese with garlic, add mayonnaise. Season with salt and pepper. Mix well. Stuff the champignon caps with the mixture.
Приготовьте начинку. Смешайте сыр с чесноком, добавьте майонез. Посолите и поперчите. Хорошо перемешайте. Начините получившейся смесью шляпки шампиньонов.
Bake the champignons. Grease a baking sheet with vegetable oil. Place stuffed champignon caps on it. Bake the champignons for 30 minutes at 200˚C until a golden brown crust appears.
Запеките шампиньоны. Смажьте противень растительным маслом. Выложите на него фаршированные шляпки шампиньонов. Запекайте шампиньоны 30 минут при температуре 200 ˚C, пока не появится румяная сырная корочка.
Serve the champignons hot.
Подавайте шампиньоны горячими.