Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the mushrooms. Peel the onion. Wash and chop the parsley as desired. Prepare a frying pan, saucepan, blender.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Вымойте и высушите шампиньоны. Почистите лук. Вымойте и нарежьте произвольно петрушку. Приготовьте сковороду, кастрюлю, блендер.
Fry the vegetables. Cut the onion into small cubes. Cut the champignons into medium pieces. Pour vegetable oil into a frying pan and heat well. Fry the onion in a frying pan for 4-5 minutes until golden brown. Add mushrooms. Stir and simmer over low heat until the liquid has completely evaporated, 10 minutes. Season with salt and pepper.
Обжарьте овощи. Нарежьте лук небольшими кубиками. Нарежьте шампиньоны средними кусочками. В сковороду влейте растительное масло, хорошо нагрейте. Обжарьте на сковороде лук в течение 4-5 минут до золотистого цвета. Добавьте грибы. Перемешайте и тушите на медленном огне до полного выпаривания жидкости 10 минут. Посолите и поперчите.
Prepare cream soup. Place the fried mushrooms and onions in a saucepan, add water until it completely covers the mushrooms and onions. Cook over low heat for 25-30 minutes. Add cream and cook the soup for another 5 minutes. Remove from heat. Pour the contents of the pan into a blender. Beat the mixture until creamy. Add a pinch of nutmeg.
Приготовьте крем-суп. Переложите обжаренные грибы с луком в кастрюлю, залейте водой, чтобы она покрыла грибы с луком полностью. Варите на медленном огне 25-30 минут. Добавьте сливки и варите суп еще минут 5. Снимите с огня. Перелейте содержимое кастрюли в блендер. Взбейте массу до кремообразного состояния. Добавьте щепотку мускатного ореха.
Serve creamy champignon soup with cream in a serving bowl. Garnish the dish with fresh parsley and white bread croutons.
Подавайте крем-суп из шампиньонов со сливками в порционной тарелке. Украсьте блюдо свежей петрушкой и сухариками из белого хлеба.