Wash and peel the potatoes. Check all the necessary ingredients and prepare your work surface. Pour water into the pan, add salt and put the pan on the fire.
Картофель помойте и очистите. Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. В кастрюлю налейте воду, посолите и поставьте кастрюлю на огонь.
Peel the potatoes.
Картофель очистите.
Place potatoes in boiling water and cook until tender, 10-12 minutes. Then drain the water. Place the potatoes in a bowl and add butter and milk.
В кипящую воду выложите картофель и варите до готовности 10-12 минут. Затем слейте воду. Выложите картофель в миску и добавьте к нему сливочное масло и молоко.
Mash the potatoes thoroughly with the other ingredients. Salt and pepper to taste. The puree is ready.
Хорошенько разомните картофель с другими ингредиентами. Посолите и поперчите по вкусу. Пюре готово.
Prepare the cutlets. Place the minced meat in a bowl. Add salt and pepper to taste. Stir. Form patties of the same size. Roll each cutlet in breadcrumbs.
Приготовьте котлеты. Фарш выложите в миску. Добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте. Сформируйте котлетки одинакового размера. Каждую котлету обваляйте в панировочных сухарях.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the cutlets on one side for 5-7 minutes until cooked through.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте котлеты с одной стороны 5-7 минут до готовности.
Flip the cutlets and fry the cutlets until cooked through, another 5-7 minutes.
Переверните котлеты и обжаривайте котлеты до готовности еще 5-7 минут.