Place all ingredients in a visible place. Rinse and clean the mushrooms well. Wash and finely chop fresh herbs. If you use frozen porcini mushrooms, defrost them first. And if dried, soak in hot water for 30 minutes. Peel the potatoes, onions and carrots. Cut the mushrooms and potatoes into any shape you like. Grate the carrots. Finely chop the onion.
Выложите все ингредиенты на видное место. Хорошо промойте и почистите грибы. Вымойте и мелко нарежьте свежую зелень. Если используете замороженные белые грибы, предварительно разморозьте их. А если сушеные – замочите в горячей воде на 30 минут. Очистите картофель, лук и морковь. Нарежьте грибы и картофель в произвольной форме. Натрите морковь на терке. Лук мелко нарежьте.
Prepare mushroom broth. Boil water in a saucepan. Add potatoes and mushrooms to boiling water and cook for 10 minutes.
Подготовьте грибной бульон. Вскипятите в кастрюле воду. Добавьте картофель и грибы в кипящую воду, варите 10 минут.
While the vegetables are cooking, prepare the stew for the soup. Fry the vegetables in vegetable oil until the onions are golden brown for 5-7 minutes. Add the roast to the mushroom soup. Season with salt and pepper. Cook for another 10 minutes.
Пока варятся овощи, подготовьте зажарку для супа. Обжарьте овощи на растительном масле до золотистого цвета лука в течение 5-7 минут. Добавьте зажарку в грибной суп. Посолите и поперчите. Варите еще 10 минут.
Serve porcini mushroom soup with sour cream and fresh herbs.
Подавайте грибной суп из белых грибов со сметаной и свежей зеленью.