Place all ingredients in a visible place. Clean and rinse the chanterelles well under running water. Place on a paper towel and let the mushrooms dry. Peel the onion and cut the onion into cubes. Prepare a small frying pan for frying onions and a larger frying pan for frying chanterelles, as well as a small container.
Выложите все ингредиенты на видное место. Хорошо очистите и промойте лисички под проточной водой. Выложите на бумажное полотенце и дайте грибам просохнуть. Очистите лук и нарежьте лук кубиками. Приготовьте небольшую сковороду для жарки лука и сковороду побольше для жарки лисичек, а также небольшую емкость.
Fry the vegetables. Place 1 tbsp in a small frying pan. butter. Fry the onion until golden for 5 minutes. Set the pan aside. Coarsely chop the chanterelles. In a separate pan, melt 1 tbsp. butter and fry the mushrooms for 10 minutes.
Обжарьте овощи. На небольшую сковороду выложите 1 ст.л. сливочного масла. Обжарьте лук до золотистого цвета в течение 5 минут. Отставьте сковороду в сторону. Крупно нарежьте лисички. На отдельной сковороде растопите 1 ст.л. сливочного масла и жарьте грибы в течение 10 минут.
Finish cooking. When frying, chanterelles release juice. Drain it into a separate bowl - you will need it for the sauce. Add the remaining butter to the pan with the chanterelles and fry for another 15 minutes. Pepper and salt. Add the fried onions and the juice obtained from frying the mushrooms. Stir.
Завершите приготовление. При жарке лисички выделяют сок. Слейте его в отдельную миску – он понадобится для соуса. Добавьте в сковороду с лисичками оставшееся сливочного масла и жарьте еще в течение 15 минут. Поперчите и посолите. Добавьте обжаренный лук и полученный в процессе обжаривания грибов сок. Перемешайте.
You can serve fried chanterelles with mashed potatoes.
Можно подать жареные лисички с картофельным пюре.