Conveniently arrange the necessary products. Wash the champignons, place on a paper towel and let dry. Peel and chop the garlic. Wash and chop the greens. Prepare a grill, charcoal, skewers or grill. Light a fire. If using large mushrooms, separate the stems from the caps.
Удобно расположите необходимые продукты. Шампиньоны помойте, выложите на бумажное полотенце и дайте подсохнуть. Чеснок почистите и измельчите. Помойте и нарежьте зелень. Подготовьте мангал, уголь, шампуры или решетку. Разожгите костер. Если используете крупные шампиньоны, отделите ножки от шляпок.
Marinate the mushrooms. To do this, mix mayonnaise, vegetable oil, chopped garlic, black pepper and salt.
Замаринуйте грибы. Для этого смешайте майонез, растительное масло, измельченный чеснок, черный перец и соль.
Stir the mushrooms into the sauce. Leave to marinate for 20 minutes.
Перемешайте шампиньоны с соусом. Оставьте на 20 минут мариноваться.
Thread the champignons onto skewers or place them on a grill grate. Mushrooms should be well fixed.
Насадите шампиньоны на шампуры или выложите их на решетку от мангала. Грибы должны быть хорошо зафиксированы.
Place on the coals and fry on both sides. The mushrooms should be browned and slightly reduced in size. Frying will take approximately 20-25 minutes.
Поставьте на угли и жарьте с двух сторон. Грибы должны подрумяниться и немного уменьшиться в размере. На жарку уйдет примерно 20–25 минут.
Before serving, place the champignons on a plate and sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей выложите шампиньоны на блюдо и посыпьте нарезанной зеленью.