Prepare the ingredients needed for cooking. Wash the mushrooms thoroughly, place on a paper towel, let dry, then cut into cubes or slices. Wash the carrots and cut into cubes. Wash the dill and parsley and chop finely. Wash the potatoes, peel and cut into cubes.
Подготовьте необходимые для приготовления ингредиенты. Грибы тщательно вымойте, выложите на бумажное полотенце, дайте просохнуть, затем нарежьте кубиком или пластинками. Вымойте морковь и нарежьте кубиком. Укроп, петрушку вымойте и мелко нарежьте. Картофель вымойте, очистите и нарежьте кубиком.
Boil the potatoes. To do this, pour 2 liters of water into a saucepan, add diced potatoes, add salt, put on medium heat and cook until half cooked for about 5-7 minutes.
Отварите картофель. Для этого в кастрюлю налейте 2 литра воды, добавьте нарезанный кубиком картофель, посолите, поставьте на средний огонь и варите до полуготовности приблизительно 5-7 минут.
Prepare the roast. Place the frying pan over medium heat, pour in vegetable oil, add chopped carrots and onions. Fry lightly. Then add the chopped mushrooms to the same pan and fry along with the carrots and onions until golden brown.
Приготовьте зажарку. Поставьте сковороду на средний огонь, влейте растительное масло, добавьте нарезанные морковь и лук. Слегка обжарьте. Затем в эту же сковороду добавьте нарезанные грибы и жарьте вместе с морковкой и луком до золотистой румяности.
Proceed to the final stage of preparing the soup. Add the fried mixture of mushrooms, carrots and onions to the pan with potatoes. Add a little salt, add bay leaf, ground coriander and cook for another 10-15 minutes until the potatoes are ready.
Переходите к завершающему этапу приготовления супа. Добавьте в кастрюлю с картофелем обжаренную смесь из грибов, моркови и лука. Немного посолите, добавьте лавровый лист, молотый кориандр и варите еще 10-15 минут до готовности картошки.
Pour the soup into bowls, sprinkle with finely chopped herbs.
Разлейте суп по тарелкам, посыпав мелко нарезанной зеленью.