Conveniently arrange all the ingredients. Defrost the mushrooms and chop them. Wash the parsley and onion and chop finely. To prevent honey mushrooms from losing their beneficial qualities when defrosting, boil them in salted water for 10 minutes, constantly skimming off the foam.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте опята и нарежьте их. Петрушку, лук помойте и мелко нарежьте. Чтобы опята при разморозке не утратили полезные качества, отварите в подсоленной воде течение 10 минут, постоянно снимая пену.
Fry mushrooms with onions. Place the frying pan over medium heat. Pour in vegetable oil, heat and add onion. Fry until golden brown. Reduce heat to low, add honey mushrooms, salt and pepper. Fry for 25-30 minutes, stirring occasionally. All moisture from the mushrooms should evaporate.
Пожарьте грибы с луком. Поставьте сковороду на средний огонь. Влейте растительное масло, разогрейте и добавьте лук. Обжаривайте до золотистого цвета. Убавьте огонь до минимального, добавьте опята, посолите, поперчите. Жарьте в течение 25-30 минут, переодически помешивая. Вся влага от грибов должна выпариться.
Place the mushrooms into serving plates. Sprinkle chopped parsley on top.
Выложите опята в порционные тарелки. Сверху посыпьте нарезанной зеленью петрушки.