Conveniently arrange your products. Wash the mushrooms, peel and separate the caps from the stems. Finely chop the legs. Wash the onion, peel and finely chop. Wash the greens under running water and dry on paper towels. Grate the cheese on a fine or medium grater. Turn on the oven at 180˚C.
Удобно расположите продукты. Грибы вымойте, почистите и отделите шляпки от ножек. Ножки мелко нарежьте. Лук вымойте, почистите и мелко нарежьте. Зелень вымойте под проточной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Сыр натрите на мелкой или средней терке. Духовой шкаф включите на 180 ˚C.
Prepare the minced meat. To do this, pour vegetable oil into a heated frying pan and add minced meat. Fry over medium heat until golden brown, 15 minutes. Then add half the onion and fry until soft, for 5-7 minutes.
Приготовьте фарш. Для этого на разогретую сковороду налейте растительное масло и добавьте фарш. Обжаривайте на среднем огне до золотисто-коричневого цвета, в течение 15 минут. Затем добавьте половину лука и обжарьте до мягкости, в течение 5-7 минут.
Fry the champignon caps. Salt the caps and fry in a separate frying pan in a mixture of butter and vegetable oil on both sides for 1 minute. Transfer the mushrooms to a plate.
Поджарьте шляпки шампиньонов. Посолите шляпки и обжарьте на отдельной сковороде на смеси сливочного и растительного масла с обеих сторон по 1 минуте. Переложите грибы на тарелку.
Prepare the filling for stuffing. In the same frying pan in which the caps were fried, fry the second part of the finely chopped onion and the legs of the champignons. Then transfer them to a bowl and let cool slightly. Next, combine the prepared minced meat with fried onions and mushroom legs. Salt, pepper, add coriander and mix well.
Подготовьте начинку для фарширования. В той же сковороде, в которой жарились шляпки, обжарьте вторую часть мелко нарезанного лука и ножки шампиньонов. Затем переложите их в миску и дайте немного остыть. Далее соедините приготовленный фарш с обжаренным луком и грибными ножками. Посолите, поперчите, добавьте кориандр и хорошо перемешайте.
Bake the stuffed champignons. Take a baking sheet, grease with vegetable oil and place the champignon caps on it. Stuff the mushrooms with the filling. Bake in an oven preheated to 180˚C for 25-30 minutes. 5 minutes before cooking, sprinkle the stuffed champignons with grated cheese.
Запеките фаршированные шампиньоны. Возьмите противень, смажьте растительным маслом и переложите на него шляпки шампиньонов. Начините шампиньоны начинкой. Выпекайте в разогретой до 180 ˚C духовке 25-30 минут. За 5 минут до готовности посыпьте фаршированные шампиньоны тертым сыром.
Place the stuffed champignons on a serving plate and garnish with dill sprigs.
Выложите фаршированные шампиньоны на сервировочное блюдо и украсьте веточками укропа.